2024.03.29. 14:00-16:00

Az esemény már véget ért!
Csatlakozzanak a Fenyves Malomhoz ezen a húsvéti eseményen, ahol felfedezhetik a malom titokzatos világát, és közösen sütnek kemencés langallót!
Program során:
- Szakértő vezetésével megismerhetjük a malom működését, a gabonafeldolgozás folyamatát, és a frissen őrölt liszt készítésének varázsát.
- Ismerjék meg a hagyományos kemencés sütés fortélyait, és süssünk együtt ínycsiklandó húsvéti langallót! Minden résztvevő hozzájárulhat a sütéshez, és megoszthatja saját receptjeit.
Mindenkit várnak sok szeretettel egy kulturális és gasztronómiai élményekkel teli napra!
Fenyves Malom
8200 Veszprém, Fenyves utca 65.
Regisztráció: fenyvesmalom@gmail.com e-mail címen, mellyel egyidőben szükséges a részvételi díj utalása is.
Maximális létszám: 20 fő
Részvételi díj: 3000,-Ft/fő
14 év alatt 1000,-Ft
3 év alatt ingyenes
Fenyves Malom Veszprém
Veszprém, Fenyves u. 65, 8200 Magyarország
