<<< A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció február 4-én indul. >>>
„Egy ropogós csülök pékné módra.” Ezt válaszolta Cserna-Szabó András, amikor egy interjúban megkérdezték tőle, hogy milyen műalkotás lenne a legszívesebben. (Igaz, előtte megemlítette, hogy szívesen változna egy feszes novellává is.)
A hazai kortárs alkotók közül minden bizonnyal András az, akinek a szövegeibe a legmarkánsabban belefőtt, belesült, belepanírozódott a gasztronómia, ezért aztán nélküle nem is tudtuk volna elképzelni a Kortársak vacsorára-programot.
András lecsót készít majd, amelyet mindenki megkóstolhat. És amíg készül az étel, Szabó B. Eszter faggatja az írót életről, irodalomról, thrash metálról.
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció február 4-én indul. A programon készülő ételből minden résztvevő kóstolót kap. Minden további étel és italfogyasztás önköltségi alapon történik.
A fesztivál felületei:
https://www.facebook.com/holtszezon
https://www.instagram.com/holtszezon
https://veszprembalaton2023.hu/holtszezon
A Holtszezon programjai ingyenesen látogathatóak. Pár program előzetes, online regisztrációval lesz látogatható. A jelentkezési lehetőséget 2022 február 4-én nyitjuk meg, melyről a Facebook eseményekben és a Facebook oldalunkon tudósítunk. Minden eseményre időben érkezzetek, hiszen a helyszínek befogadóképessége véges. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
>> A Holtszezon a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében jött létre. <<
Fricska Étteremlakás
Veszprém, Miklós u. 10, 8200 Magyarország
hétfő: 11:30–21:00
kedd: 11:30–21:00
szerda11: 30–21:00
csütörtök: 11:30–21:00
péntek: 11:30–21:00
szombat: 11:30–21:00
vasárnap: 11:30–21:00